• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s-f silgranit puradur grey rock right, automatisk stoppare, infino, bord svart glas

PRODUKTKOD: 523792

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 848.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Right, Automatisk Stoppare, InFino, Bård Svart Glas

Blanco Zenar 45 S-F är en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial i färgen Grey Rock, ger denna diskbänk en sofistikerad och modern touch till ditt kök.

Bekväm och praktisk

Med en djup på 498,0 mm och en längd på 848,0 mm, erbjuder Blanco Zenar 45 S-F gott om utrymme för alla dina diskbehov. Den har en enda ho för enkel rengöring och har en praktisk automatisk stoppare som gör det enkelt att fylla och tömma diskhoen.

Högkvalitativt och hållbart material

Blanco Zenar 45 S-F är tillverkad av silgranitmaterial som är känt för sin överlägsna kvalitet och hållbarhet. Silgranit är motståndskraftigt mot fläckar, repor och värmeskador, vilket gör att diskbänken behåller sitt nya utseende under lång tid.

Modern design

Denna diskbänk har en elegant och modern design som kommer att lyfta fram ditt köks utseende. Med en bord i svart glas ger den en sofistikerad och stilren touch till din köksinredning.

Lätt att montera

Blanco Zenar 45 S-F är enkel att montera och kan underlimmas i ditt köksskåp. Med en skåpsbredd på minst 450,0 mm passar den perfekt i de flesta köksmiljöer.

Perfekt för att installera blandare

Denna diskbänk har ett dedikerat hål för att installera en köksblandare. Detta gör det enkelt att anpassa din diskbänk efter dina specifika behov och preferenser.

Sammanfattning

Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Right, Automatisk Stoppare, InFino, Bård Svart Glas är den perfekta diskbänken för dig som söker en kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin moderna design och praktiska funktioner kommer den att vara en värdefullt tillskott till ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 SF Silgranit InFino (523813)
Märke
Blanco
Mått
Djup
498.0 mm
Längd
848.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: