• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 45 sl silgranit puradur alumetalik reversibel

PRODUKTKOD: 516739

6 262,00 kr

Spara 15%

5 322,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 45 SL Silgranit Puradur Alumetalik Reversibel

Design och färg

Blanco Zia 45 SL är en elegant och stilren diskbänk som kommer i färgen Alumetalik. Med sin aluminiumfärgade yta ger den en modern och sofistikerad touch till ditt kök.

Mått och material

Denna diskbänk har en längd på 860 mm och ett djup på 500 mm. Den är tillverkad av högkvalitativt material kallat Silgranit, vilket ger den en otrolig hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor.

Montering och funktioner

Blanco Zia 45 SL är avsedd för underlimning, vilket ger en sömlös och diskret installation i ditt kök. Den passar perfekt i ett skåp med minst 450 mm bredd. Diskbänken har även ett hål för en blandare, vilket gör det enkelt att montera den med den vattenkran du föredrar.

Vändbarhet

En praktisk funktion hos denna diskbänk är att den är vändbar. Det innebär att du kan installera den med vasken på antingen höger eller vänster sida, beroende på din kökslayout och personliga preferenser. Detta gör att du kan anpassa diskbänken efter dina behov och önskemål.

Slutsats

Blanco Zia 45 SL Silgranit Puradur Alumetalik Reversibel är en funktionell och stilfull diskbänk som kommer att ge ditt kök en modern touch. Med sin hållbara konstruktion och praktiska vändbarhet är den både praktisk och estetiskt tilltalande. Skapa en snygg och funktionell arbetsyta med denna diskbänk från Blanco.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zia 45 SL (516739)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Aluminium
Specifikationer
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: