• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano xl 6 s-if höger skål

PRODUKTKOD: 521011

4 115,00 kr

Spara 15%

3 497,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco andano xl 6 s-if höger skål - Produktbeskrivning

Design och Dimension

Blanco andano xl 6 s-if höger skål är en toppmodern köksvask med en elegant och stilren design. Den har en bredd på 1000 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder dis och tvätt.

Funktioner

Denna köksvask är utrustad med en avrinningsyta och är tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och enkel att rengöra. Den har också en förborrat hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare.

Material

Blanco andano xl 6 s-if höger skål är tillverkad av högkvalitativt stål. Den är robust och konstruerad för att hantera tung användning utan att förlora sin glans eller kvalitet över tid.

Tillgängliga färger

Du kan välja mellan tre olika färger för denna köksvask: krom, blank och rostfri. Du kan välja den som bäst matchar din köksinredning och personliga smak.

Montering

Blanco andano xl 6 s-if höger skål kan enkelt monteras både nedfälld och infälld, vilket ger dig möjlighet att välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kök. Den kan också planmonteras eller planlimmas för en smidig och elegant look.

Upptäck den elegant designade och hållbara Blanco andano xl 6 s-if höger skål - en perfekt lösning för alla dina köksbehov. Med dess avrinningsyta, rostfria material och praktiska funktioner kommer denna köksvask att vara en pålitlig och stilfull del av ditt kök i många år framöver.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: