• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 500-u silgranit puradur vit, infino

PRODUKTKOD: 523436

5 801,00 kr

Spara 15%

4 930,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 530.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Introduktion

Välkommen till produktbeskrivningen av Blanco Subline 500-U Silgranit Puradur diskho. Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt material och har flera praktiska funktioner som gör den till ett utmärkt val för ditt kök. Läs vidare för att ta reda på mer om denna fantastiska produkt.

Färgalternativ

Denna diskho finns i ett brett utbud av färger, vilket gör det möjligt för dig att välja den som bäst passar din köksinredning och personliga stil. Färgalternativen inkluderar vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Du kan välja den färg som bäst kompletterar ditt kök och ger det en elegant touch.

Material

Blanco Subline 500-U är tillverkad av silgranit, ett högkvalitativt material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Silgranit är ett speciellt kompositmaterial som kombinerar granitsten med akryl. Resultatet är en robust och slitstark diskho som behåller sin skönhet och funktion under lång tid.

Funktioner

Denna diskho har en rektangulär form och kommer med en ho. Den är utrustad med en underlimningsteknik som ger en elegant och sömlös utseende när den är monterad i ditt kök. Diskhon har inga hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja en separat blandare som passar din stil.

Blanco Subline 500-U erbjuder också en generös hojd på 190.0 mm och en längd på 530.0 mm. Detta ger tillräckligt med utrymme för effektiv användning och rengöring av diskhon. Med en minsta skåpsbredd på 600.0 mm kan du vara säker på att denna diskho kommer att passa perfekt i ditt kök.

Slutsats

Blanco Subline 500-U Silgranit Puradur diskho är en utmärkt produkt som kombinerar stil med funktionalitet. Dess breda urval av färger gör det möjligt för dig att anpassa den efter din egen smak och köksinredning. Tillverkad av slitstarkt silgranitmaterial och utrustad med praktiska funktioner är denna diskho ett utmärkt val för att förbättra ditt kökets estetik och funktionalitet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Subline 500-U (523436)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
530.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: