• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 8 silgranit puradur kaffe, infino

PRODUKTKOD: 523052

7 644,00 kr

Spara 15%

6 497,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 700.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino - Perfektion i brun färg

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino är en diskho av hög kvalitet som kombinerar funktionalitet och stil. Med sin vackra brun färg tillför den en touch av elegans till ditt kök. Denna diskho är tillverkad av det hållbara och tåliga materialet Silgranit, vilket gör den mycket slitstark och motståndskraftig mot repor och fläckar.

Design

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino har en rektangulär form som ger en modern och stilren look till ditt kök. Den kan enkelt monteras underlimning i ditt köksskåp, vilket bidrar till att skapa en sömlös och enhetlig yta. Dessutom är denna diskho vändbar, vilket ger dig flexibilitet när du installerar den.

Funktioner

Denna modell har en ho som är perfekt för att tvätta stora kastruller och andra stora kärl. Den har också ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att installera en vattenkran för enklare användning. Diskhon har en imponerande djup på 510.0 mm, vilket ger gott om utrymme för rengöring av höga och stora föremål.

Praktiskt och hållbart

Med en längd på 700.0 mm passar denna diskho perfekt in i en standard köksbänk. Den är även utrustad med en låddjup på 220.0 mm, vilket ger gott om plats för förvaring av diskredskap och tillbehör. Diskhon är tillverkad av det patenterade materialet Silgranit, vilket garanterar att den är motståndskraftig mot fläckar och repor.

Blanco - märket bakom kvaliteten

Blanco är ett erkänt märke inom köksvärlden och deras produkter är kända för sin höga kvalitet och eleganta design. Med Blanco Pleon 8 Silgranit InFino får du en diskho som är tillförlitlig, funktionell och långvarig. Det är den perfekta lösningen för att förbättra både funktionaliteten och utseendet i ditt kök.

Skapa en stilfull och praktisk arbetsyta i ditt kök med Blanco Pleon 8 Silgranit InFino - en diskho som lever upp till de högsta standarderna. Beställ idag och njut av bekvämligheten och skönheten i denna fantastiska produkt.

Produkt
Modellnamn
Blanco Pleon 8 Silgranit InFino (523052)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
700.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: