• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favum xl 6 s silgranit alumetalik reversibel

PRODUKTKOD: 524234

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Bliven förvånad av skönheten och funktionaliteten hos Blanco Favum XL 6 S (524234) diskho!

Denna fantastiska diskho från Blanco är perfekt för att ge ditt kök en modern touch och samtidigt erbjuda enastående funktionalitet. Favum XL 6 S serien är gjord av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger en hållbar och tålig yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Dess eleganta färg i alumetallic ger också en snygg och sofistikerad touch till ditt kök.

Design och mått

Favum XL 6 S diskho har en rektangulär form och levereras med en ho. Den har måtten 860 mm i längd, 435 mm i djup och 180 mm i låddjup, vilket gör den till en perfekt passande diskho för de flesta köksskåp med en bredd på minst 600 mm.

Mångsidighet och användbarhet

En av de stora fördelarna med Blanco Favum XL 6 S diskho är dess reversibla design. Detta innebär att den kan monteras både till höger och vänster, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa den efter dina behov och preferenser. Diskhon har också ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare för enkel användning.

Hållbarhet och enkel rengöring

Silgranitmaterialet som denna diskho är gjord av är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta gör att Favum XL 6 S diskho klarar av vanligt slitage och håller sig vacker och funktionell under lång tid. Dessutom är silgranit enkelt att rengöra med vanliga rengöringsprodukter, vilket gör det enkelt att hålla diskhon ren och hygienisk.

Lätt installation

Favum XL 6 S diskho levereras med alla nödvändiga monteringstillbehör för enkel och smidig installation i ditt kök. Du behöver inte vara en expert för att göra installationen själv, och installationen tar bara en kort stund.

Ge ditt kök en stilren och funktionell uppgradering med Blanco Favum XL 6 S diskho. Med sin hållbarhet, reversibla design och elegant färg är detta verkligen en diskho som imponerar både på utseende och funktionalitet.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Favum XL 6 S (524234)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
435.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: