• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco alaros 6 s tartufo deska czarna

PRODUKTKOD: 517283

5 379,00 kr

Spara 15%

4 572,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Placering: Diskho/Bänk
  • Höjd: 284 mm
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Diskmaskinsavstängning: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco alaros 6 s tartufo deska czarna

Blanco alaros 6 s tartufo deska czarna är en elegant diskho som är perfekt för montering på diskbänken. Med sin stilrena design och höjd på 284 mm passar den perfekt för både hemmabruk och kommersiella kök.

Färger

Denna diskho är tillgänglig i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Du kan välja den färg som passar bäst med resten av din köksinredning och inredningstil.

Praktisk funktion

En av de praktiska funktionerna med Blanco alaros 6 s tartufo deska czarna är att den inte har en diskmaskinsavstängning. Detta gör det enklare att anpassa diskhon efter dina behov och preferenser.

Enkel installation

Blanco alaros 6 s tartufo deska czarna är designad med ett enda monteringshål för blandaren. Detta gör installationen enkel och smidig. Du behöver inte oroa dig för komplicerade monteringsprocesser.

Form och funktion

Med sin engreppsblandare är det enkelt att använda och kontrollera vattenflödet i diskhon. Du kan enkelt justera både temperatur och vattenflöde med en enkel rörelse. Dessutom ger den eleganta designen din köksinredning en modern touch.

Sammanfattningsvis är Blanco alaros 6 s tartufo deska czarna en praktisk och stilren diskho som passar perfekt på diskbänken. Med sina olika färgalternativ, enkel installation och bekväma funktioner är den ett utmärkt val för alla kök.

Mått
Höjd
284 mm
Specifikationer
Grepp
Engreppsblandare
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Diskmaskinsavstängning
Nej
Antal monteringshål (för blandare)
1
Placering
Diskho/Bänk

16 Produkter från samma kategori: