• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 5 s antracit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 520511

5 898,00 kr

Spara 15%

5 013,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskriver Blanco Zia 5 S antracit utan automatisk propp

Blanco Zia 5 S är en elegant och praktisk diskbänk som kommer i färgen antracit för att ge en modern touch till ditt kök. Med sina mått på 860 mm i längd och 500 mm i djup passar den perfekt för de flesta köksinredningar.

En av de viktigaste funktionerna i Blanco Zia 5 S är dess material, Silgranit. Silgranit är ett hållbart material som kombinerar styrkan hos naturligt granit med en yta som är lättskött och tålig. Detta gör att diskbänken inte bara ser snygg ut, utan även står emot repor, fläckar och värme mycket bra.

Blanco Zia 5 S är utrustad med en ho, vilket möjliggör enkel och effektiv diskning. Hoens djup är 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera disk och diska större köksredskap. Dessutom finns det ett hål för en blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare.

Installationen av Blanco Zia 5 S är också enkel. Diskbänken kan monteras som en infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet i hur du vill integrera den i ditt köksdesign. Dessutom är den vändbar, vilket innebär att du kan välja vilket håll du vill ha hoen på.

Blanco Zia 5 S antracit utan automatisk propp är en pålitlig och högkvalitativ diskbänk från det välkända märket Blanco. Med sin stilrena design och praktiska funktioner kommer den garanterat att bli en uppskattad och funktionell del av ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 5 S (520511)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: