• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 5 silgranit puradur alumetalik, infino

PRODUKTKOD: 521670

4 345,00 kr

Spara 15%

3 693,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Grå
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Elegans möter hållbarhet med Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur Alumetalik InFino

Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur Alumetalik InFino är en elegant och tålig diskbänk som kommer att bli en snygg och praktisk tillägg till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, ger denna diskbänk en perfekt kombination av stil och hållbarhet.

Tillverkad av slitstarkt silgranitmaterial

Blanco Pleon 5 är tillverkad av silgranit, en form av granit som är behandlad för att vara hållbar och lätt att rengöra. Detta material är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Du kan vara säker på att din diskbänk kommer att se fantastisk ut i många år framöver.

Tillgängliga i flera eleganta färger

Blanco Pleon 5 finns i tre eleganta färger - svart, vit och grå. Du kan välja den färg som bäst passar in i ditt köks interiör och ger en modern touch till din bänk. Oavsett vilken färg du väljer kommer din diskbänk att bli en vacker och attraktiv del av ditt kök.

Förborrat hål för blandare

Blanco Pleon 5 kommer med ett förborrat hål för en blandare. Detta sparar tid och möda när du installerar din diskbänk. Du behöver inte oroa dig för att borra hål själv eller anlita någon för att göra det åt dig. Du kan enkelt installera din favoritblandare och njuta av en smidig och funktionell köksupplevelse.

Med Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur Alumetalik InFino får du en diskbänk av högsta kvalitet. Dess eleganta design och tåliga material gör den till ett perfekt val för ditt kök.

Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Svart, Vit, Grå
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: