• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 8 silgranit puradur szampan lewa

PRODUKTKOD: 519651

3 580,00 kr

Spara 15%

3 043,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 815 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Champagne, Creme/Beige

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco naya 8 silgranit puradur szampan lewa - Produktbeskrivning

Blanco naya 8 silgranit puradur szampan lewa är en elegant och funktionell diskho. Med en bredd på 815 mm passar den perfekt i de flesta kök och ger gott om utrymme för diskning och matberedning.

Material

Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt silgranit, vilket är en blandning av granit och akryl. Detta ger den en stark och hållbar yta som är resistent mot repor och fläckar. Dessutom är silgranit lätt att rengöra och behåller sin skönhet under lång tid.

Tillgängliga färger

Blanco naya 8 silgranit puradur szampan lewa finns i färgen Champagne, vilket ger en elegant och sofistikerad touch till ditt kök. Det finns också en Creme/Beige färg tillgänglig för att matcha olika inredningsstilar.

Antal hoar

Med två hoar, ger denna diskho optimal funktionalitet. Du kan enkelt separera disk och mat och ha mer flexibilitet vid matlagning och förberedelse.

Montering

Blanco naya 8 silgranit puradur szampan lewa är en planmonterad/planlimmad diskho. Det betyder att den kan monteras smidigt i din köksbänk för en sömlös och elegant utseende.

Förborrat hål för blandare

Denna diskho är också praktiskt förberedd med ett hål för blandaren. Det sparar tid och möda vid installationen och ger dig möjlighet att enkelt ansluta din valda blandare för en komplett kökslösning.

Med Blanco naya 8 silgranit puradur szampan lewa får du en hållbar, elegant och funktionell diskho av högsta kvalitet. Den är perfekt för att förbättra din köksmiljö och gör diskning och matlagning till en trevligare upplevelse.

Mått
Bredd
815 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Champagne, Creme/Beige
Antal hoar
2
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Planmonterad/Planlimmad
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: