• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - mira - infälld diskbänk lsx102ct

PRODUKTKOD: LSX102CT

4 951,00 kr

Spara 15%

4 208,35 kr
Inkl. moms
Spolad diskbänk, 1,5 skålar med avlopp, skåldjup 210 / 150 mm.

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg - Mira - Infälld diskbänk LSX102CT

En vacker och praktisk diskbänk för ditt kök

Smeg - Mira - Infälld diskbänk LSX102CT är en elegant och funktionell lösning för ditt kök. Denna dubbla diskbänk är tillverkad av högkvalitativt cement/betongmaterial som ger den en robust och tålig konstruktion. Dess stilrena design passar perfekt i både moderna och traditionella kök.

Stora vaskar för effektivt diskande

Med två rymliga vaskar kan du enkelt hantera en stor mängd disk och matlagning. Båda vaskarna är djupa och breda vilket gör det möjligt att hantera stora kastruller, tallrikar och andra köksredskap utan problem. Den infällda designen ger en sömlös och elegant finish i din diskbänk.

Funktionella egenskaper för bekvämt användande

Denna infällda diskbänk kommer med ett antal funktionella egenskaper som gör din köksupplevelse ännu bättre. Den har ett integrerat avrinningsområde som hjälper till att hålla vattnet borta från disk och matlagning. Diskhon har också ett urklipp för kranmontering, vilket gör att du kan anpassa din diskbänk efter dina egna behov och preferenser.

Lätt att rengöra och underhålla

Smeg - Mira - Infälld diskbänk LSX102CT är enkel att rengöra och underhålla. Dess cement/betongmaterial är hållbart och tåligt mot repor och fläckar. Det kräver bara en enkel rengöring med mild tvål och vatten för att hålla den i gott skick. Den glatta ytan gör det också enkelt att torka av och behålla sin glans.

Slutligen är denna Smeg-diskbänk ett utmärkt val för dig som vill ha en kombination av stil och funktionalitet i ditt kök. Dess eleganta design och praktiska egenskaper gör den till en pålitlig och vacker tillägg till varje köksinredning. Investera i en Smeg - Mira - Infälld diskbänk LSX102CT idag och njut av hållbarhet och stil i ditt kök i många år framöver.

Produkt
Modellnamn
Smeg Dubbeldiskbänk LSX102CT Mira Cement/Betong
Märke
Smeg
Typ
Diskbänkar

16 Produkter från samma kategori: