• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 8 s rock grey

PRODUKTKOD: 518884

8 294,00 kr

Spara 15%

7 049,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 8 S Rock Grey

Funktioner:

Färg: Grå

Blanco Metra 8 S kommer i en elegant och tidlös grå färg som passar perfekt till en modern köksmiljö. Den grå färgen ger ett stilfullt och sofistikerat utseende till diskbänken.

Djup: 500.0 mm

Denna diskbänk har en perfekt balans mellan storlek och djup. Med ett djup på 500.0 mm ger den tillräckligt med utrymme för enkel diskning och förberedelse av livsmedel.

Material: Silgranit

Blanco Metra 8 S är tillverkad av Silgranit, ett modernt och hållbart material som är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värmeskador. Det är också lätt att rengöra och behåller sin fantastiska finish under lång tid.

Typ: Diskbänkar

Blanco Metra 8 S är en diskbänk av hög kvalitet som erbjuder både funktionalitet och stil. Med sin eleganta och moderna design passar den perfekt in i alla kök.

Längd: 1160.0 mm

Den här diskbänken har en bekväm längd på 1160.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme att arbeta med.

Antal hörn: 1.5

Blanco Metra 8 S har en halvrund hörnkonstruktion som ger enkel rengöring och en snygg estetisk look.

Montering: Infällnad, Underlimning

Blanco Metra 8 S kan monteras både genom infällning och underlimning, vilket ger dig flexibilitet att välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kök.

Låddjup: 190.0 mm

Denna diskbänk har en lådans djup på 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att förvara och organisera dina köksredskap och tillbehör.

Märke: Blanco

Blanco är ett välkänt och pålitligt varumärke inom köksprodukter. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet, hållbarhet och stilfulla design.

Modellnamn: Blanco Metra 8 S (518884)

Blanco Metra 8 S är en av de mest populära modellerna från Blanco. Den kombinerar funktionalitet och stil på ett elegant sätt och erbjuder en perfekt lösning för alla kök.

Form: Rektangulär

Med sin rektangulära form passar Blanco Metra 8 S perfekt in i moderna köksdesigner och ger en snygg och strömlinjeformad look.

Hål för blandare: Nej

Denna diskbänk kommer inte med ett hål för blandaren. Det ger dig möjligheten att placera blandaren där det passar dig bäst på diskbänken.

Antal hål för blandare: 0

Blanco Metra 8 S kommer utan några förborrade hål för en blandare. Det ger dig möjligheten att välja mellan olika placeringar och typer av blandare, beroende på dina behov och önskemål.

Vändbar: Ja

Denna diskbänk är vändbar, vilket betyder att den kan installeras med avloppet på antingen höger eller vänster sida. Det ger dig flexibilitet att anpassa diskbänken efter din kökslayout.

Skåpsbredd (min): 800.0 mm

Blanco Metra 8 S kräver ett minimiskåpbredd på 800.0 mm för att passa korrekt.

Med Blanco Metra 8 S Rock Grey får du en diskbänk av högsta kvalitet som kombinerar funktion och stil. Dess eleganta design och hållbara material gör den till ett utmärkt val för alla kök. Med möjlighet att installera den enligt dina behov och önskemål ger den en anpassad lösning för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 8 S (518884)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: