• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 s silgranit puradur fluga reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 521919

3 690,00 kr

Spara 15%

3 136,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco rondoval 45 s silgranit puradur fluga reversibel, automatisk stoppare

Allmän information

Blanco rondoval 45 s är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin rektangulära form och silgranit material ger den en modern och stilren touch till din arbetsyta. Diskbänken har en imponerande kvalitet och hållbarhet, tack vare sin tillverkning i puradur silgranit. Den är också utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det bekvämt och smidigt att tömma diskhon.

Färg och material

Blanco rondoval 45 s finns i en elegant brun färg, som ger en varm och naturlig känsla till ditt kök. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranit material, som är känt för sin slagtålighet och tålighet mot repor och värme. Silgranit är också lätt att rengöra och motståndskraftig mot fläckar och missfärgning, vilket gör Blanco rondoval 45 s till en långsiktig och hållbar investering.

Funktioner

Blanco rondoval 45 s är utrustad med en enda ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja dina köksredskap och diskar. Diskbänken har en integrerad hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att installera en köksblandare för att enklare hantera vattenflödet. Bänken är också reversibel, vilket innebär att du kan välja att placera hoen på antingen höger eller vänster sida, beroende på dina preferenser och kökslayout.

Mått och montering

Blanco rondoval 45 s är 780 mm lång och har en djup på 500 mm. Den är idealisk för installation i ett skåp med en bredd på minst 450 mm. Diskbänken är utformad för infällnad och ger en sömlös och stilren look till ditt kök. Den har också en låddjup på 180 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma stora mängder disk och köksredskap. Monteringen är enkel och smidig, vilket gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt installera din Blanco rondoval 45 s.

Med Blanco rondoval 45 s silgranit puradur fluga reversibel, automatisk stoppare får du en kvalitetsdiskbänk som kombinerar stil, funktion och hållbarhet. Ge ditt kök det perfekta komplementet med denna eleganta och praktiska diskbänk.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Rondoval 45 S (521919)
Märke
Blanco
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: