• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano xl 6 s-if compact polerat stål vänster, automatisk stoppare, infino, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523002

10 073,00 kr

Spara 15%

8 562,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 210.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Andano XL 6 S-IF Compact Diskbänk

Vackert designad och praktisk

Blanco Andano XL 6 S-IF Compact är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål, ger denna diskbänk en modern och tidlös känsla till ditt hem. Med en rektangulär form och en kompakt design är den perfekt för mindre utrymmen utan att kompromissa med funktionaliteten.

Färgval för att passa din stil

Blanco Andano XL 6 S-IF Compact finns i ett brett utbud av färger för att kunna matcha din personliga stil och ditt köks inredning. Välj mellan färger som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige eller röd. Detta gör det möjligt för dig att få en diskbänk som passar perfekt in i din köksdesign och ger det där extra stänket av stil.

Praktiska egenskaper och funktioner

Blanco Andano XL 6 S-IF Compact kommer med flera användbara funktioner för att underlätta din vardag. Den är utrustad med automatisk stopp, vilket innebär att du enkelt kan starta och stoppa vattenflödet genom att trycka på en knapp. Detta är särskilt praktiskt när du behöver handla med en hand och inte vill använda den andra för att stänga av vattnet.

Den har också en avlopp i stål för att säkerställa en effektiv och hygienisk borttagning av avfall. Detta gör att du kan diska och rengöra utan att behöva oroa dig för eventuell blockering eller obehagliga luktar.

Enkel installation och anpassning

Blanco Andano XL 6 S-IF Compact kan monteras på olika sätt för att passa ditt kök. Den kan infällas, planlimmas eller underlimmas, vilket ger dig flexibilitet att välja den metod som passar bäst för ditt kök.

Med en bredd på 860.0 mm och en ho-djup på 500.0 mm kan den enkelt installeras i köksskåp med en minimibredd på 600.0 mm. Dessutom är den försedd med ett hål för blandare och erbjuder möjligheten till enkel installation av din valda blandare.

Blanco - kvalitet och pålitlighet

Blanco är ett välkänt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Blanco Andano XL 6 S-IF Compact kommer du att ha en diskbänk som inte bara ser fantastisk ut, utan också är konstruerad för att hålla länge. Dess robusta rostfria stålkonstruktion kommer att motstå slitage och ger dig en pålitlig och hållbar lösning för ditt kök.

Lägg till stil och funktionalitet till ditt kök med Blanco Andano XL 6 S-IF Compact diskbänk. Välj en färg som passar din stil och njut av en praktisk och elegant lösning för dina diskbehov.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Andano XL 6 S-IF (523002)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
210.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Rostfritt stål
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: