• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 700-u nivå silgranit puradur alumetalik, infino

PRODUKTKOD: 523540

7 644,00 kr

Spara 15%

6 497,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 730.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Aluminium

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subline 700-U Level Silgranit Puradur Alumetalik

Diskbänken Blanco Subline 700-U Level är den perfekta lösningen för att ge ditt kök en modern och stilren touch. Tillverkad av högkvalitativt silgranit material i en elegant alumetalikfärg, ger denna diskbänk inte bara en snygg design utan också hållbarhet och funktionalitet.

Egenskaper:

Kompakt design: Med en längd på 730.0 mm är denna diskbänk perfekt för mindre kök utan att kompromissa med funktionaliteten.

Enkel ho: Den här modellen har en enkel ho, perfekt för att hantera dina diskbehov. Hoens design är rektangulär vilket ger en modern och slät yta.

Underlimningsbar: Blanco Subline 700-U Level kan enkelt monteras under bänkskivan för en stilren och elegant look i ditt kök.

Högkvalitativt material: Tillverkad av silgranit, ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Denna diskbänk kommer att behålla sin vackra färg och yta även efter långvarig användning.

Märkeskvalitet: Blanco är ett välkänt och pålitligt varumärke inom branschen och deras produkter är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet.

Vändbar: Diskbänken kan monteras både med hoen till vänster eller till höger beroende på dina behov och preferenser.

Blandarhål: Denna modell levereras utan hål för blandaren, vilket ger dig friheten att välja var du vill placera din blandare.

Diskbänken Blanco Subline 700-U Level Silgranit Puradur Alumetalik kommer att ge ditt kök en modern och elegant touch samtidigt som den erbjuder hållbarhet och funktionalitet. Välj en diskbänk av hög kvalitet som kommer att vara en pålitlig partner i ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Subline 700-U Level (BC-523540)
Märke
Blanco
Mått
Längd
730.0 mm
Design
Färg
Aluminium
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: