• Reducerat pris

Diskbänkar

Vit metra 9 tartufo

PRODUKTKOD: 517364

8 754,00 kr

Spara 15%

7 440,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Vit metra 9 tartufo - Diskbänk i silgranit med en unik design

Den här vit metra 9 tartufo diskbänken är perfekt för dig som vill ha en stilren och funktionell lösning i ditt kök. Diskbänken är tillverkad i hållbart silgranitmaterial, vilket ger den en robust och slitstark yta.

Funktioner:

Färg:

Diskbänken kommer i en elegant brun färg, som heter tartufo. Detta färgval ger din diskbänk en unik och modern look.

Mått:

Med en längd på 860.0 mm har denna diskbänk en generös arbetsyta som gör det lätt att hantera matlagning och diskning. En djup på 500.0 mm ger dig gott om utrymme att fylla diskbänken med smutsigt porslin.

Material:

Silgranit är ett material som är speciellt utvecklat för att vara slitstarkt, tåligt och hygieniskt. Detta gör din diskbänk lätt att rengöra och dess yta är motståndskraftig mot repor, fläckar och temperaturändringar.

Typ:

Denna diskbänk är av typen infällnad eller underlimning. Du kan enkelt montera den på eller under din köksbänk för att få den integrerad i din köksdesign.

Antal hoar:

Med 1.5 hoar får du gott om utrymme att använda din diskbänk för både diskning och matlagning. Du kan enkelt separera smutsigt och rent porslin, eller använda den extra hoen för att förbereda din mat.

Hål för blandare:

Diskbänken har ett speciellt hål för att montera en blandare. Detta gör det enkelt att få tillgång till rinnande vatten för att göra diskningen och matlagningen ännu smidigare.

Montering:

Denna diskbänk kan monteras både som infällnad eller underlimning. Det betyder att du kan välja det sätt som bäst passar din köksdesign och personliga preferenser.

Märke och modell:

Denna diskbänk är från det välkända märket Blanco och modellen heter Metra 9. Med Blanco får du en produkter av högsta kvalitet och design som håller över tid.

Sammanfattning:

Vit metra 9 tartufo är en diskbänk som kombinerar stil, funktion och hållbarhet. Dess silgranitmaterial ger en robust och slitstark yta, samtidigt som dess unika design och färg skapar en modern touch till ditt kök. Med generösa mått, möjlighet till montering på eller under köksbänken och gott om utrymme för både diskning och matlagning, är detta den perfekta lösningen för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 9 (517364)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: