• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 5 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper.

PRODUKTKOD: 517348

4 260,00 kr

Spara 15%

3 621,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 5 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible, Auto Stopper

Blanco Metra 5 S är en praktisk och stilren diskbänk av hög kvalitet. Den är tillverkad av det hållbara och tåliga materialet Silgranit, vilket gör den perfekt för daglig användning. Diskbänken har en imponerande längd på 860.0 mm och en djup på 500.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och skölja av disken.

Blanco Metra 5 S är utrustad med en ho och en auto stopper-funktion som gör det enkelt att stoppa och tömma vattnet i ho. Den har även en praktisk design med en infällningsmontering som ger en snygg och enhetlig look i köket. Hoen har en djup på 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att diska större kastruller och grytor.

Denna diskbänk kommer i den eleganta färgen Tartufo, vilket ger en sofistikerad och modern touch till köket. Dessutom är Blanco Metra 5 S vändbar, vilket innebär att du kan välja att ha hoen på höger eller vänster sida beroende på dina behov och kökets layout. Det finns även ett hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att installera en vattenkran.

Blanco Metra 5 S passar perfekt i kök med en skåpsbredd på minst 500.0 mm. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är den idealisk för att skapa en effektiv och estetiskt tilltalande arbetsplats i köket. Ge ditt kök en uppgradering med Blanco Metra 5 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible, Auto Stopper diskbänk!

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 5 S (517348)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: