• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur tartufo vänster, auto stopper, infino, styrelse svart glas

PRODUKTKOD: 523981

8 960,00 kr

Spara 15%

7 616,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Tartufo Vänster

Denna Blanco Zenar XL 6 S diskbänk är den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och kvalitet. Med sin eleganta design och robusta konstruktion kommer den att bli ett viktigt tillskott till ditt kök.

Material och färg

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativ keramik i en vacker tartufo-färg. Silgranit Puradur-materialet ger den enastående styrka och hållbarhet, vilket gör att den tål daglig användning och motstår fläckar, repor och värme. Dessutom är den enkel att rengöra och behåller sin ursprungliga utseende under lång tid.

Funktioner

Blanco Zenar XL 6 S är utformad med en välskapad enkel ho, vilket ger gott om plats för att hantera matberedning och diskning. Hoen är försedd med en auto stopper för bekväm användning och en infino-avlutning som ger en sömlös och stilren yta.

Installation

Diskbänken är vänsterfattad och kan monteras på ett 600 mm brett skåp, vilket gör den lämplig för de flesta standardkök. Den kommer också med en svart glasstyrelse som ger en elegant touch till ditt köksinredning.

Slutsats:

Med sin tilltalande design, hållbara material och praktiska funktioner är Blanco Zenar XL 6 S en utmärkt val för dem som söker både stil och prestanda i sin diskbänk. Dess höga kvalitet och användarvänlighet gör den till en pålitlig och funktionell del av ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523981)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Material
Keramik
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: