• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s silgranit puradur grå rock reversible

PRODUKTKOD: 518869

5 073,00 kr

Spara 15%

4 312,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur Grå Rock Reversible

Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur Grå Rock Reversible är en elegant och praktisk diskbänk som kommer att passa perfekt in i ditt kök. Den har en vacker grå färg som ger en modern och stilren känsla.

Funktioner

Diskbänken har en djup på 500.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera disk och matlagning. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den slitstark och tålig.

Blanco Metra 45 S är utrustad med en ho, vilket gör det lätt att tvätta och skölja av mat och tallrikar. Den kan användas i infällning eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller montering.

Med en längd på 780.0 mm passar denna diskbänk perfekt in i de flesta köksinredningar. Den har en låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om plats för att rymma disk och köksredskap.

Installation

Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur Grå Rock Reversible är enkel att installera och kan monteras både som infälld eller underlimmad beroende på dina behov och kökslayout. Den passar bäst i en skåpsbredd på minst 450.0 mm.

Design

Denna Blanco diskbänk har en rektangulär form som ger ett stilrent och modernt utseende. Den gråa färgen ger en touch av elegans och kommer att komplettera din köksinredning på ett fantastiskt sätt.

Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur Grå Rock Reversible är också vändbar, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter din personliga preferens och kökslayout.

Med denna diskbänk får du inte bara en fantastiskt snygg och modern design, utan också hög kvalitet och hållbarhet. Den kommer att vara en pålitlig och praktisk följeslagare i ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 45 S (518869)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: