• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favos 6s champagne utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519077

3 059,00 kr

Spara 15%

2 600,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Favos 6S Champagne utan Automatisk Propp

En diskbänk i stilfull design och hög kvalitet

Blanco Favos 6S Champagne är en imponerande diskbänk som kombinerar en elegant stil med överlägsen funktionalitet. Tillverkad av slitstarkt och tåligt Silgranit-material, garanterar denna diskbänk lång livslängd och hållbarhet.

Funktionella egenskaper

Med en längd på 860 mm och en djup på 435 mm ger denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskbehov. Den har också en imponerande 1,5 hoar, vilket ger extra flexibilitet och bekvämlighet när du arbetar med olika typer av diskar och köksredskap.

Enkel montering och installationsalternativ

Blanco Favos 6S Champagne kan enkelt monteras antingen som en infälld eller underlimmad diskbänk, vilket gör det enkelt att integrera den i din köksdesign. Den har också ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera och använda din valda blandare.

Praktiska detaljer

Denna diskbänk är även vändbar, vilket ger dig möjligheten att montera den enligt dina behov och kökets layout. Med en låddjup på 180 mm ser Favos 6S till att du har tillräckligt med utrymme för att hantera även stora diskar och köksredskap. Diskbänken är kompatibel med skåpsbredd minst 600 mm.

Varumärke och modell

Blanco Favos 6S Champagne utan Automatisk Propp är en produkt från Blanco, ett ledande varumärke inom diskbänkar och köksutrustning. Modellnumret för denna produkt är 519077.

Slutför din köksdesign med stil och funktionalitet genom att välja Blanco Favos 6S Champagne utan Automatisk Propp. Detta är en diskbänk som kombinerar exceptionell hållbarhet med enkel användning och elegans.

Produkt
Modellnamn
Blanco Favos 6 S (519077)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
435.0 mm
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: