• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco typ 8 stal matowa

PRODUKTKOD: 511924

2 354,00 kr

Spara 15%

2 000,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Montering: Nedfälld/Infälld

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco typ 8 stal matowa

Blanco typ 8 stal matowa är en elegant och högkvalitativ diskbänk tillverkad av rostfritt stål. Detta material gör diskbänken både hållbar och tålig, vilket gör den perfekt för daglig användning i köket.

Material och design

Blanco typ 8 stal matowa är tillverkad av kraftigt rostfritt stål av hög kvalitet. Detta material ger diskbänken en modern och stilren design som passar perfekt in i alla typer av kök. Det rostfria stålet ger också en slät och matt yta som är enkel att rengöra och behåller sin eleganta finish under lång tid.

Tillgängliga färger

Blanco typ 8 stal matowa finns tillgänglig i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Dessa färger gör det möjligt att matcha diskbänken med din köksinredning och skapa en enhetlig och stilfull look i ditt kök.

Montering

Blanco typ 8 stal matowa kan monteras antingen nedfälld eller infälld i köksbänken, vilket ger dig flexibilitet och alternativ beroende på dina preferenser och behov. Diskbänken är också enkel att montera och kan anpassas till olika köksskåp och ytor.

Förborrat hål för blandare

Notera att Blanco typ 8 stal matowa inte har ett förborrat hål för en blandare. Detta ger dig möjligheten att välja och placera din egen valda blandare på diskbänken, vilket ger dig maximal flexibilitet och anpassning efter dina behov och önskemål.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco typ 8 stal matowa en stilfull och funktionell diskbänk tillverkad av rostfritt stål. Dess eleganta design, hållbara material och olika färgalternativ gör den till ett utmärkt val för alla kök.

Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri

16 Produkter från samma kategori: