• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur kaffe rätt, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523798

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Kaffe Rätt, Automatisk Stoppare, InFino

Den Blanco Zenar 45 S är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att ge ditt kök en modern och stilfull touch. Tillverkad av högkvalitativt silgranit material, kommer denna diskbänk att vara både vacker och hållbar.

Färg

Den Blanco Zenar 45 S kommer i en vacker brun nyans som kommer att komplettera andra köksinredningar och skapa en varm och inbjudande atmosfär.

Mått

Med en längd på 860 mm och en djup på 510 mm erbjuder denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina köksbehov. Den har också en låddjup på 190 mm, vilket ger gott om plats för att göra disken.

Material och konstruktion

Blanco Zenar 45 S är tillverkad av hållbart och robust silgranit material. Detta material är känt för sin höga motståndskraft mot fläckar, repor och stötar, vilket gör det perfekt för en aktiv köksmiljö. Diskbänken har en puradur-yta som ger den en slät och jämn finish.

Funktioner

En av de unika funktionerna i denna diskbänk är den automatiska stopparen. Med denna funktion kan du enkelt fylla diskhon med vatten, och när den når önskad nivå kommer vattnet att stängas av automatiskt, vilket sparar både tid och vatten.

Blanco Zenar 45 S har också InFino avloppsanslutningssystem, vilket gör det enkelt att rengöra och underhålla diskbänken. Detta system ger en slät och sömlös finish och förhindrar att smuts och matrester fastnar i avloppet.

Montering och kompatibilitet

Denna diskbänk är utformad för underlimning, vilket ger en ren och elegant look i ditt kök. Den passar perfekt i ett 450 mm skåp och har en hål för montering av en blandare.

Med sin stilfulla design och praktiska funktioner är Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur diskbänk det perfekta valet för att uppgradera ditt kök och göra det både vackrare och mer funktionellt.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S Silgranit InFino (523798)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: