• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 500-if/a polerat stål, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 522994

6 815,00 kr

Spara 15%

5 792,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 540.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Andano 500-IF/A Polerat Stål Diskho

Blanco Andano 500-IF/A är en elegant och funktionell diskho som kommer att göra din köksupplevelse ännu bättre. Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den både en modern och tidlös look. Den finns i flera olika färger, inklusive vitt, svart, silver, och rostfritt stål/krom, så du kan välja den som passar bäst till din köksinredning.

Funktioner

Blanco Andano 500-IF/A har en djup på 500.0 mm och en längd på 540.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och rengöra dina köksredskap och kärl. Den har en enda diskho, vilket gör det enkelt att organisera och tvätta disken effektivt.

Denna diskho är utrustad med automatisk stoppare och infino-systemet, vilket gör det enkelt att tömma och fylla vatten i diskhon. Du behöver inte längre använda proppar eller korgar för att blockera vattnet, utan det kan enkelt stoppas och släppas med hjälp av den praktiska stopparen. Infino-systemet gör det också enkelt att rengöra diskhon, eftersom det inte finns några synliga eller störande kantlistar.

Blanco Andano 500-IF/A diskho kan monteras både som en infälld diskho och som en planlimmad diskho. Detta gör det möjligt att välja den monteringsmetod som passar bäst till din köksdisk.

Den här diskhon har också ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran för att underlätta diskning och matlagning. Den har ett skåpsbredd (min) på 600.0 mm, vilket innebär att den passar de flesta standardstorlekar av köksskåp.

Slutsats

Blanco Andano 500-IF/A Polerat Stål Diskho är en högkvalitativ och funktionell diskho som kommer att bli en värdefull tillägg till ditt kök. Med sin moderna design, praktiska funktioner och olika färgalternativ, kan du skapa en stilren och användarvänlig köksmiljö. Välj denna diskho för att göra din diskning och köksarbete enklare och mer effektiv.

Produkt
Modellnamn
Blanco Andano 500-IF/A (522994)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
540.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: