• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco nova 45 s kaffe utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515015

4 976,00 kr

Spara 15%

4 229,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 810.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Nova 45 S - En diskbänk designad för funktion och stil

Blanco Nova 45 S (modellnummer 515015) är en elegant och praktisk diskbänk som är perfekt för att komplettera ditt kök. Med sin rektangulära form och brun färg ger den en sofistikerad touch till din inredning.

Tillverkad i högkvalitativt Silgranit-material

Denna diskbänk är tillverkad av Silgranit, ett material av hög kvalitet som ger hållbarhet och tålighet. Silgranit kombinerar granitstenskross med en specialbindemedelsmatris för att skapa en yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värmeskador.

Enkel montering för en smidig installation

Blanco Nova 45 S är utformad för infällnadsmontage och har en längd på 810 mm och en djup på 500 mm, vilket gör den lämplig för de flesta köksbänkar. Den har också en lådor på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och skölja.

Flexibel och vändbar design

En av de fördelar med Blanco Nova 45 S är att den är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med hoen på höger- eller vänstersida. Detta gör att du kan anpassa diskbänken efter ditt köks layout och dina preferenser.

Funktionell och stilren design

Denna diskbänk är utformad utan hål för blandare, vilket ger dig frihet att välja och placera din egen blandare enligt dina behov och preferenser. Den passar perfekt i kök med minimalistisk design och ger en ren och stilren look.

Passar i en 450 mm bred skåp

Blanco Nova 45 S är speciellt utformad för att passa i en 450 mm bred skåp, vilket gör den idealisk för mindre kök eller för användning som en extra diskbänk i exempelvis tvättstugan. Trots sin kompakta storlek erbjuder den fortfarande gott om utrymme för diska och skölja.

Sammanfattningsvis är Blanco Nova 45 S en elegant och praktisk diskbänk som kombinerar funktionalitet och stil. Den är tillverkad i högkvalitativt Silgranit-material, har en flexibel vändbar design och passar perfekt i en 450 mm bred skåp. Med sin rena och minimalistiska look blir den en perfekt komplettering till ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Nova 45 S (515015)
Märke
Blanco
Mått
Längd
810.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: