• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 5 silgranit puradur champagne, automatisk propp, infino

PRODUKTKOD: 523682

4 046,00 kr

Spara 15%

3 439,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 515.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Här är den perfekta diskhon för ditt kök - Blanco Pleon 5 silgranit puradur champagne

Blanco Pleon 5 är en underlimsad diskhon tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material. Med sin vackra champagnefärg kommer denna diskho att bli en elegant och snygg detalj i ditt kök. Dessutom är Silgranit känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar, vilket gör den lätt att rengöra och underhålla.

Alla de funktioner du behöver

Blanco Pleon 5 är utrustad med en automatisk propp, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och sedan tömma den när du är klar. Du behöver inte längre använda dig av en manuell propp som kan vara besvärlig och klumpig att hantera. Med den automatiska proppen kan du enkelt och smidigt styra vattenflödet i diskhon.

En annan praktisk funktion är den unika infino-designen som gör att du kan anpassa diskhon efter dina behov. Välj var du vill placera kranen genom att välja att ha ett hål för blandare. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att skapa en ergonomisk arbetsplats i köket.

Perfekt passform

Blanco Pleon 5 har en rektangulär form som är tidlös och passar perfekt in i de flesta köksinredningar. Den kan enkelt installeras genom infällning eller underlimning beroende på dina önskemål och kökets utformning. Med en längd på 515.0 mm och en djup på 510.0 mm är denna diskho utformad för att ge tillräckligt med utrymme för att sköta alla dina diskbehov.

Stark och hållbar

Blanco Pleon 5 är tillverkad av Silgranit-material, vilket gör den extremt tålig och motståndskraftig. Den är inte bara rep- och fläcksäker, utan även värmebeständig och tål temperaturer upp till 280°C. Detta gör att du tryggt kan använda heta kärl och kastruller i diskhon utan att oroa dig för att skada ytan.

Med Blanco Pleon 5 får du en diskho av hög kvalitet som uppfyller alla dina behov och förväntningar. Med sina praktiska funktioner och stilrena design är den perfekt för dig som vill ha både form och funktion i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Pleon 5 (523682)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
515.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm

16 Produkter från samma kategori: