• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco yova xl 6 s aluminium vit

PRODUKTKOD: 519585

4 216,00 kr

Spara 15%

3 583,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco yova xl 6 s aluminium vit

En bred och funktionell diskho för din köksinredning

Blanco yova xl 6 s i aluminium vit är en imponerande diskho som kommer att bli en hjälpande hand i ditt kök. Med sina imponerande mått på 1000 mm i bredd, ger den generöst med utrymme för dig att diska och förbereda mat. Denna diskho kombinerar både form och funktion för att skapa en optimal arbetsyta.

Avrinningsyta för effektiv hantering av vatten

Ett viktigt inslag i Blanco yova xl 6 s aluminium vit är avrinningsytan. Den är speciellt utformad för att effektivt hantera vatten och förhindra att smuts och matrester samlas i diskhon. Tack vare den släta ytan blir det enklare att hålla rent och hygieniskt.

Högkvalitativt material för långvarig hållbarhet

Blanco yova xl 6 s aluminium vit är tillverkad av silgranit, ett hållbart och slitstarkt material som kombinerar granit och akryl. Detta gör diskhon tålig mot stötar, repor, fläckar och värme. Silgranit ger även en elegant och lyxig känsla till din köksinredning.

Eleganta och mångsidiga färger som passar alla stilar

Blanco yova xl 6 s aluminium vit finns i den populära färgen grå. Den neutrala färgen passar perfekt in i de flesta köksstilar och ger en tidlös och elegant touch till ditt kök. Detta gör att diskhon lätt kan kombineras med olika köksinredningar och ger en stilren helhetsbild.

Enkel installation med förborrade hål för blandare

Blanco yova xl 6 s aluminium vit är enkel att installera. Diskhon kommer med förborrade hål för blandaren, vilket gör det enklare för dig att installera och anpassa efter dina behov. Detta sparar tid och möda vid installationen och ger dig möjlighet att anpassa diskhon efter dina önskemål.

Välj Blanco yova xl 6 s aluminium vit för att få en bred och funktionell diskho med avrinningsyta och en stilren design. Denna diskho kommer att bli en praktisk och estetiskt tilltalande del av din köksinredning.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå

16 Produkter från samma kategori: