• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco riona 45 silgranit jasmin

PRODUKTKOD: 521399

2 829,00 kr

Spara 15%

2 404,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 500.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Form: Rund
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Riona 45 - En elegant silgranit diskho

Blanco Riona 45 är en stilfull och funktionell diskho i silgranitmaterial som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med en diameter på 500 mm och ett låddjup på 190 mm erbjuder denna diskho tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskbehov.

Högkvalitativt silgranitmaterial

Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en robust och tålig konstruktion. Silgranit är känt för sin överlägsna beständighet mot fläckar, repor och värme, vilket gör diskhon idealisk för daglig användning.

Elegant och modern design

Blanco Riona 45 har en rund form som ger den en elegant och modern look. Dess jasminfärgade yta ger den en subtil och sofistikerad touch till ditt kökets design. Diskhon är också vändbar och kan monteras infällt i köksbänken för en sömlös och enhetlig estetik.

Enkel installation

Diskhon är utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att enkelt installera din önskade blandare. Med ett minimum av 450 mm i skåpsbredd passar Blanco Riona 45 perfekt till de flesta kök. Den är också utrustad med bra ljudisolering, vilket minskar bullernivån när du diskar.

Blanco Riona 45 är en högkvalitativ och praktisk diskho som kommer att ge både funktionalitet och stil till ditt kök. Lägg till den till din köksinredning och upptäck den perfekta kombinationen av estetik och prestanda.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Riona 45 (521399)
Mått
Längd
500.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Diameter
500.0 mm
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rund
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad

16 Produkter från samma kategori: