• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 500-u silgranit puradur pearl grey, infino

PRODUKTKOD: 523435

5 801,00 kr

Spara 15%

4 930,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 530.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Subline 500-U Silgranit Puradur Pearl Grey, InFino

En stilren och praktisk diskho av hög kvalitet

Blanco Subline 500-U är en imponerande diskho som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Med sin färg Pearl Grey ger den en sofistikerad och modern touch till ditt kök. Tillverkad av hållbart material, Silgranit, garanterar denna diskho både hållbarhet och enkel rengöring. Med dess rektangulära form och imponerande dimensioner ger den tillräckligt med utrymme för att hantera dina köksbehov.

Ett perfekt val för ditt kök

Blanco Subline 500-U är utformad för att passa perfekt in i ditt kök. Med en längd på 530 mm och en djup på 460 mm erbjuder den tillräckligt med arbetsyta för att hantera stora hushållsuppgifter. Det är även utformad med en enda ho för att ge enkelhet och effektivitet när du diskar.

Högkvalitativt material och stilren design

Denna diskho är tillverkad av Silgranit, ett material känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Dess Pearl Grey färg ger inte bara en modern estetik utan också en högkvalitativ finish som kommer att hålla länge. Subline 500-U inkluderar också Blanco's InFino-avloppssystem, som är designat för att smälta in i diskhon och ge en ren och elegant look.

Lätt att installera och använda

Blanco Subline 500-U är enkel att installera i standard köksskåp som är minst 600 mm breda. Den levereras komplett med monteringskit och är vändbar, vilket gör det enkelt att anpassa den efter dina behov. Diskhon är designad utan hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja en separat blandare som passar din stil och preferenser. Med sin enkla och intuitiva design kommer du att ha en smidig och trevlig diskupplevelse varje gång.

Blanco Subline 500-U Silgranit Puradur Pearl Grey, InFino är det perfekta valet för dig som vill ha en högkvalitativ och stilren diskho. Med sitt hållbara material och imponerande design kommer den att vara en praktisk och estetiskt tilltalande del av ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 500-U (523435)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Längd
530.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: