• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 400-if/a

PRODUKTKOD: 515639

3 676,00 kr

Spara 15%

3 124,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zerox 400-if/a

En snygg och modern köksvask i rostfritt stål

Blanco zerox 400-if/a är en elegant köksvask tillverkad av rostfritt stål med en blank eller satin finish. Denna högkvalitativa vask ger ditt kök en stilren och modern look samtidigt som den är funktionell och praktisk.

Tillverkad av tåligt stål

Blanco zerox 400-if/a är tillverkad av hållbart stål, vilket gör den både robust och hållbar. Den tål vardagens påfrestningar och är motståndskraftig mot repor och stötar.

Välj mellan olika färger

Denna köksvask finns i olika färger för att passa olika köksstilar. Du kan välja mellan en blank, rostfri eller satin finish för att matcha ditt kök och skapa en enhetlig estetik.

Enho-hålet för enkel installation

Blanco zerox 400-if/a kommer med en förborrad hål för din blandare, vilket gör installationen enkel och smidig. Du behöver inte oroa dig för att göra fel hålmått eller felaktig montering.

Flexibel montering

Denna köksvask kan monteras nedfällt eller infällt, beroende på dina önskemål och köksdesign. Den kan också planmonteras eller planlimmas för en mer integrerad och sömlös look.

Sammanfattningsvis är Blanco zerox 400-if/a en stilren och funktionell köksvask tillverkad av tåligt rostfritt stål. Med olika färgalternativ och flexibel montering kan du skapa det perfekta köket för dina behov och preferenser.

Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: