• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco adon xl 6 s rock grey

PRODUKTKOD: 519618

4 334,00 kr

Spara 15%

3 683,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 980 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Adon XL 6 S Rock Grey

Den Blanco Adon XL 6 S är en imponerande diskbänk som inte bara erbjuder en generös arbetsyta, utan även en snygg och funktionell design. Med sin bredd på 980 mm ger den dig gott om plats för att utföra dina köksaktiviteter med lätthet.

Avrinningsyta för effektivt vattenflöde

En av de mest praktiska funktionerna hos Blanco Adon XL 6 S är dess avrinningsyta. Du kan enkelt och smidigt få bort överflödigt vatten utan att behöva oroa dig för att vattnet ska stanna kvar på ytan. Detta hjälper till att hålla diskbänken ren och fräsch under hela användningen.

Tillverkad av slitstarkt material

Blanco Adon XL 6 S är tillverkad av Silgranit, som är ett material av hög kvalité som består av granit. Detta gör att diskbänken är både tålig och hållbar. Materialvalet ger också diskbänken en modern och elegant look som kommer att passa perfekt in i alla köksinredningar.

Elegant grå färg för stil och estetik

Diskbänken kommer i en snygg och tidlös grå färg som ger den en sofistikerad och stilren look. Den grå färgen matchar även en mängd olika köksinredningar och ger rummet en touch av elegans och klass.

Praktiskt förborrat hål för blandare

Det förborrade hålet för blandare är en praktisk funktion som gör installationen av din vattenblandare mycket enklare. Du behöver inte längre oroa dig för att borra ett hål själv eller anlita en professionell för att göra det åt dig. Med det förborrade hålet kan du enkelt fästa din vattenblandare och få tillgång till rinnande vatten på ett smidigt sätt.

Sammanfattningsvis är Blanco Adon XL 6 S en imponerande diskbänk som erbjuder både stil och funktionalitet. Den stora arbetsytan, den effektiva avrinningsytan och det förborrade hålet för blandare gör det till en idealisk lösning för ditt kök. Och med sin slitstarka och eleganta Silgranit-konstruktion kommer denna diskbänk att vara en pålitlig och snygg komponent i ditt kök under lång tid framöver.

Mått
Bredd
980 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå

16 Produkter från samma kategori: