• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur white reversible, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523209

8 655,00 kr

Spara 15%

7 356,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur White Reversible, Auto Stopper, Infino, Ashlar Board

Blanco Axia III 5 S är en praktisk och stilfull diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material i färgen svart, ger denna diskbänk en elegant och modern touch till ditt köksdesign.

Egenskaper:Reversibel design:

Med sin reversibla design kan Blanco Axia III 5 S enkelt anpassas efter dina behov och kökslayout. Du kan välja om du vill ha diskhon placerad på vänster eller höger sida, vilket ger stor flexibilitet vid installationen.

Auto stopper:

Blanco Axia III 5 S är utrustad med en auto stopper-funktion, vilket innebär att vattenflödet stängs av automatiskt när diskhon är full. Detta är praktiskt och sparar både vatten och energi.

Infino-avloppssystem:

Den här diskbänken är utrustad med Blanco's patenterade Infino-avloppssystem. Detta system erbjuder högsta prestanda och effektivitet genom att säkerställa en jämnare och snabbare avrinning av vatten och föremål.

Ashlar Board:

Blanco Axia III 5 S har en integrerad ashlar board, vilket ger en bekväm och praktisk arbetsyta. Du kan enkelt skära och hacka ingredienser eller förbereda mat utan att behöva använda en separat skärbräda.

Med sina generösa dimensioner och en ho med en och en halv kan denna diskbänk enkelt rymma även de största köksredskapen och ger tillräckligt med utrymme för tvätt och rengöring.

Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur White Reversible, Auto Stopper, Infino, Ashlar Board är det perfekta valet för dig som letar efter en högkvalitativ och funktionell diskbänk med en modern design.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 5 S (523205)
Mått
Längd
915.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
500.0 mm

16 Produkter från samma kategori: