• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 split silgranit puradur kaffe vänster, infino

PRODUKTKOD: 521698

6 334,00 kr

Spara 15%

5 383,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Pleon 6 Split

En elegant och praktisk diskho för ditt kök

Blanco Pleon 6 Split med sin silgranit puradur konstruktion är en perfekt komplettering till ditt kök. Denna diskho kombinerar stil, kvalitet och funktionalitet på bästa sätt. Med sin vänstra avkastning och sin infino-design passar den perfekt in i moderna kök med en sofistikerad känsla.

Robust silgranit material

Blanco Pleon 6 Split är tillverkad av högkvalitativt silgranit material. Silgranit är känt för sin hållbarhet, tålighet och slagfasthet. Det gör att denna diskho kan motstå repor, fläckar och värme, samtidigt som den behåller sin skönhet och färg under lång tid.

Praktisk och flexibel design

Blanco Pleon 6 Split har en rektangulär form och en djup på 510 mm. Med sina dimensioner passar den perfekt för de flesta kök och ger gott om utrymme för diskning och matlagning. Med två hoar, en större och en mindre, får du möjlighet att använda dem separat eller tillsammans för olika ändamål.

Enkel installation

Blanco Pleon 6 Split har en infällningsdesign, vilket innebär att den kan monteras sömlöst och elegant i ditt skåp. En underlimning kan också vara ett alternativ, beroende på din köksdesign och preferenser. Med möjlighet till hål för en blandare gör det enkelt att installera och använda kranen på diskhon.

Snygg och funktionell detaljer

Blanco Pleon 6 Split kommer i en elegant brun färg som ger ditt kök en modern touch. Med en låddjup på 220 mm får du gott om plats för att förvara diskredskap och andra köksartiklar. Med sin höga kvalitet, flexibilitet och elegans kommer Blanco Pleon 6 Split att bli ett fantastiskt tillskott till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 6 Split (521698)
Mått
Låddjup
220.0 mm
Längd
615.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: