• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 s silgranit puradur fluga vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524978

6 848,00 kr

Spara 15%

5 820,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur - En diskbänk med både stil och funktionalitet

Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur är den perfekta lösningen för att skapa en elegant och praktisk diskbänk i ditt kök. Med sin grå färg och rektangulära form ger den en modern och stilren touch till ditt köksinredning.

Högkvalitativt material för hållbarhet

Denna diskbänk är tillverkad av det högkvalitativa materialet Silgranit, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värmeslag. Detta gör det perfekt för daglig användning och tål även de mest tuffa förhållanden. Diskbänken behåller också sin färg och glans över tid, vilket ger dig en produkt som håller länge och ser alltid fräsch ut.

Funktionell design för enkel rengöring

Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur är utformad med två hoar, vilket ger dig gott om utrymme för att hantera disken och förbereda mat. Dessutom är diskbänken utrustad med en automatisk stoppare, som gör det enkelt att både fylla och tömma hoarna utan besvär. Perfekt för att undvika stopp i avloppet och för en smidigare diskupplevelse.

Mångsidig installation för olika köksbehov

Denna diskbänk kan installeras på två olika sätt - antingen som en infälld modell eller som en underlimning. Detta ger dig flexibilitet att anpassa installationen efter dina specifika köksbehov och designpreferenser. Oavsett vilket sätt du väljer att installera det på kommer denna diskbänk säkerligen att bli en funktionell och estetiskt tilltalande lösning i ditt kök.

En praktisk diskbänk med stil

Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur är den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil. Med dess högkvalitativa material, två hoar, automatisk stoppare och möjlighet till olika installationssätt, kommer denna diskbänk att vara en pålitlig och snygg följeslagare i ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 8 S (524971)
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: