• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 500-if/a stålram silgranit puradur vit, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524112

14 740,00 kr

Spara 15%

12 529,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 543.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Subline 500-IF/A Stålram Silgranit PuraDur Vit, Automatisk Stoppare, Infino

Produktbeskrivning

Blanco Subline 500-IF/A är en elegant diskho av högsta kvalitet som kombinerar stil och funktionalitet. Denna diskho har en stålram och är tillverkad av hållbart Silgranit PuraDur-material. Den är utformad för att passa perfekt in i ditt kök och ge dig en praktisk och estetiskt tilltalande arbetsyta.

Färger

Du kan välja mellan olika färger för din Blanco Subline 500-IF/A, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Denna variation gör att du kan anpassa diskhon efter din personliga stil och kökets inredning.

Funktioner

Blanco Subline 500-IF/A har en rad praktiska funktioner som gör den till en utmärkt val för ditt kök. Här är några av dess främsta egenskaper:- Automatisk stoppare: Med den automatiska stopparen kan du enkelt fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda en propp.- Infino avlopp: Infino systemet erbjuder en intelligent lösning för avloppet. Det ser till att diskhon är enkel att rengöra och hindrar att smuts och matrester samlas.- Enkel installation: Diskhon kan infällas eller planlimmas i ditt köksbänk. Den passar perfekt för en skåpsbredd på minst 600 mm.- Hål för blandare: Diskhon har ett förborrat hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera din favoritkran.- En ho: Subline 500-IF/A har en enda ho som ger tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskbehov.

Sammanfattning

Blanco Subline 500-IF/A är en stilfull och praktisk diskho som är perfekt för ditt kök. Med en rad funktioner som automatisk stoppare och Infino avloppssystemet erbjuder den både enkelhet och funktionalitet. Välj bland olika färger för att anpassa diskhon till din personliga stil och kökets design. Njut av en effektiv och vacker arbetsyta med Blanco Subline 500-IF/A.
Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 500-IF/A (524112)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
543.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål, Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: