• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6s rock grey utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 518746

5 063,00 kr

Spara 15%

4 303,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 6S Diskbänk i Rock Grey - Skapa en stilren och praktisk köksmiljö

Skapa en modern och funktionell köksmiljö med den eleganta Blanco Elon XL 6S diskbänken i färgen Rock Grey. Denna diskbänk kommer att bli både en praktisk och stilfull tillskott till ditt kök. Med sina imponerande funktioner och snygga design är den perfekt för att göra matlagningen och diskningen till en smidig och trevlig upplevelse.

Funktioner:

Material av hög kvalitet

Blanco Elon XL 6S diskbänken är tillverkad i slitstarkt Silgranit-material, vilket gör den tålig och enkel att rengöra. Silgranit är också känd för sin motståndskraft mot fläckar och repor, vilket gör att diskbänken behåller sin vackra utseende under lång tid.

Praktisk design

Denna diskbänk är utformad med en djup av 500.0 mm och en längd på 780.0 mm. Den har även en låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om plats för att hantera disk och matlagning. Dessutom har den en stor hov som gör det enkelt att rengöra även stora kastruller och stekpannor.

Flexibel installation

Blanco Elon XL 6S diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan installera den enligt dina behov och preferenser. Du kan även använda den i köksskåp med en minimibredd på 600.0 mm. Detta gör att den passar perfekt i de flesta kök.

Snygg och stilren

Med sin gråa färg, Rock Grey, ger Blanco Elon XL 6S diskbänken en modern och elegant touch till ditt kök. Dess rena linjer och stilrena design gör att den passar perfekt in i en rad olika köksstilar.

Sammanfattning:

Blanco Elon XL 6S Diskbänk i Rock Grey är en slitstark och funktionell diskbänk som kommer att förbättra din köksupplevelse. Med sin högkvalitativa material, praktiska design och snygga utseende är det den perfekta lösningen för att skapa en stilren och praktisk köksmiljö.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S (518746)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Hål för blandare
Nej
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: