• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s compact silgranit puradur antracit reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 519572

3 758,00 kr

Spara 15%

3 194,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning:

Blanco Metra 45 S Compact är en svart diskbänk i silgranit-material som passar perfekt för ditt kök. Med sin kompakta storlek på 680 mm i längd och 500 mm i djup är denna diskbänk idealisk för mindre kök. Den har en elegant rektangulär form som ger en stilren och modern touch till ditt kök.

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppventil som gör att du enkelt kan fylla upp diskhon med vatten och sedan tömma den genom att trycka på en knapp. Detta gör att du kan arbeta mer effektivt och smidigt i köket.

Med sin reversibla design kan du välja att placera diskbänken med hoen till höger eller vänster, beroende på din kökslayout och preferenser. Detta ger dig större flexibilitet i valet av placering.

Blanco Metra 45 S Compact är speciellt utformad för infällnad och underlimning, vilket ger dig möjlighet att anpassa den till dina köksytor på bästa sätt. Den har också ett hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt installera en blandare efter dina behov.

Med en låddjup på 190 mm ger denna diskbänk gott om utrymme för att hantera disk och förbereda mat på ett bekvämt sätt. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material, vilket gör den tålig, reptålig och enkel att rengöra.

Blanco Metra 45 S Compact är ett pålitligt val för ditt kök. Med sin stilrena design, praktiska funktioner och högkvalitativa material kommer den att bli en hållbar och funktionell del av ditt kök i många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S Compact (519572)
Mått
Längd
680.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: