• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 180-if

PRODUKTKOD: 517236

2 664,00 kr

Spara 15%

2 264,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 220 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco zerox 180-if - Enkel och elegant köksvask

Med Blanco zerox 180-if får du en köksvask som kombinerar stil och funktionalitet. Denna vask är tillverkad i rostfritt stål, vilket ger den både en modern och hållbar design. Med en bredd på 220 mm är den perfekt för mindre kök där platsen är begränsad.

Rostfri och tålig konstruktion

Blanco zerox 180-if är tillverkad i högkvalitativt stål, vilket ger den enastående hållbarhet och motståndskraft. Dess rostfria yta gör den enkel att rengöra och gör att den behåller sin blanka och fräscha look år efter år.

Stilren design och färgalternativ

Med sin minimalistiska design passar Blanco zerox 180-if perfekt in i ett modernt kök. Den finns tillgänglig i färgerna krom/blank/rostfri och satin, vilket ger dig flexibilitet att välja den som bäst matchar din köksinredning.

Praktiskt och funktionellt

Blanco zerox 180-if har en praktisk enkelho, vilket gör den idealisk för mindre kök där utrymmet är begränsat. Trots sin kompakta storlek erbjuder den fortfarande tillräckligt med plats för diskning och matlagning.

Enkel installation

Blanco zerox 180-if kan monteras antingen nedfälld eller infälld, vilket ger dig flexibilitet i hur din köksbänk ser ut. Dessutom är den enkel att installera och kommer med förborrade hål för vattenkran, vilket sparar tid och möda vid installationen.

Sammanfattningsvis är Blanco zerox 180-if en perfekt köksvask för dig som vill ha en stilren och funktionell lösning. Med sin rostfria konstruktion och moderna design kommer den att passa perfekt in i alla typer av kök. Beställ din Blanco zerox 180-if idag och njut av både stil och kvalitet i ditt kök.

Mått
Bredd
220 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: