• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco flow 45 s-if steelart stal gładka

PRODUKTKOD: 515816

13 338,00 kr

Spara 15%

11 337,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning - Blanco flow 45 s-if steelart stal gładka

Allmän information

Blanco flow 45 s-if steelart stal gładka är en elegant och funktionell avrinningsyta i rostfritt stål. Med en bredd på 1000 mm och en planmonterad design passar den perfekt för moderna kök.

Funktioner

Blanco flow 45 s-if steelart stal gładka är utrustad med en avrinningsyta som underlättar avrinning av vatten och spill. Det rostfria stålet ger en snygg och hållbar finish som är lätt att rengöra och motståndskraftig mot fläckar och repor.

Material

Denna avrinningsyta är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger en stark och hållbar yta. Materialvalet ger också en modern och elegant estetik som kompletterar övrig inredning i köket.

Tillgängliga färger

Blanco flow 45 s-if steelart stal gładka finns i olika färger, inklusive krom, blank, rostfri och satin. Detta ger dig möjlighet att välja den färg som bäst passar din köksdesign och stil.

Antal hoar

Denna avrinningsyta har en ho, vilket ger en optimal användning av utrymmet. Perfekt för att diska och avrinning av matlagningsspill.

Montering

Blanco flow 45 s-if steelart stal gładka kan monteras på olika sätt. Den kan nedfällas eller infällas i bänkskivan för en slät och sömlös installation. Den kan också planmonteras eller planlimmas för att ge en minimalistisk och stilren look till ditt kök.

Förborrat hål för blandare

Denna avrinningsyta är förberedd med ett förborrat hål för en blandare. Detta underlättar installationen av en vattenkran och ger dig möjlighet att ha vatten i närheten när du arbetar vid avrinningsytan.
Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad

16 Produkter från samma kategori: