• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s silgranit puradur betong reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 525311

4 512,00 kr

Spara 15%

3 835,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 780 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco metra 45 s silgranit puradur betong reversibel, automatisk stoppare

Produktbeskrivning

Blanco metra 45 s silgranit puradur betong reversibel är en högkvalitativ och praktisk diskho som passar perfekt för ditt kök. Med sin stilrena design och tillverkad av hållbart material kommer den vara en pålitlig och estetiskt tilltalande lösning för dina köksbehov.

Bredd

Med en bredd på 780 mm ger Blanco metra 45 s tillräckligt med utrymme för att hantera dina köksuppgifter utan problem. Den kommer att kunna rymma dina tallrikar, kastruller och bestick med lätthet.

Material

Blanco metra 45 s är tillverkad av silgranit, ett hållbart och tåligt material som är känt för sin överlägsna kvalitet och slitstyrka. Silgranit är också motståndskraftigt mot fläckar och repor, vilket gör diskhon lätt att rengöra och underhålla.

Förborrat hål för blandare

Denna diskho kommer inte med ett förborrat hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja och installera en blandare som passar dina preferenser och behov. Du kan vara säker på att diskhon kommer att vara kompatibel med de flesta vanliga blandare på marknaden.

Automatisk stoppare

En praktisk funktion hos Blanco metra 45 s är den automatiska stopparen. Med denna funktion kan du enkelt fylla upp diskhon med vatten och sedan tömma den utan att behöva använda en stoppkork. Detta gör diskhon mer praktisk och bekväm att använda i vardagen.

Sammanfattningsvis är Blanco metra 45 s silgranit puradur betong reversibel, automatisk stoppare den perfekta lösningen för att förbättra ditt kök. Med sina funktionella egenskaper och stilrena design kommer denna diskho att komplettera din köksinredning och göra dina köksuppgifter enklare och mer bekväma.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: