• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 6 s silgranit puradur fluga reversibel

PRODUKTKOD: 521926

3 607,00 kr

Spara 15%

3 065,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Sona 6 S Silgranit Puradur Fluga Reversibel

Ett perfekt val för din diskbänk

Blanco Sona 6 S Silgranit Puradur Fluga Reversibel är den perfekta diskbänken för ditt kök. Med sin eleganta och moderna design kommer den att bli en attraktiv och funktionell tillskott till ditt hem. Diskbänken är tillverkad i högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den tålig, hållbar och enkel att rengöra.

Enkel installation och användning

Blanco Sona 6 S kan installeras både som en infälld eller underlimmad diskbänk, vilket ger dig flexibilitet att anpassa den efter dina behov och kökets utformning. Med sina generösa mått på 1000 mm i längd och 500 mm i djup passar den perfekt in i vanliga skåpsbredder på minst 600 mm. Den är också utrustad med hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din önskade kran.

Funktionell design och reversibilitet

Blanco Sona 6 S har en praktisk och funktionell design med en rektangulär form och en ho. Den unika featuren hos denna diskbänk är dess reversibla design, vilket innebär att du kan installera den med ho och avställningsyta på vänster eller höger sida, beroende på dina preferenser och kökets utformning.

Högkvalitativt material och svart färg

Denna diskbänk är tillverkad av Silgranit Puradur, en högkvalitativt kompositmaterial som kombinerar överlägsen hållbarhet och styrka. Med sin svarta färg ger den en elegant och stilren touch till ditt kök och passar perfekt in i moderna inredningar.

Sammanfattningsvis är Blanco Sona 6 S Silgranit Puradur Fluga Reversibel den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin enkla installation och användning, reversibla design och högkvalitativa material är det ett utmärkt val för att komplettera ditt kök. Beställ din egen Blanco Sona 6 S idag och ge ditt kök den perfekta diskbänken.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Sona 6 S (521926)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: