• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s-f silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 519115

8 017,00 kr

Spara 15%

6 814,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Rektangulär

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 6 S-F Silgranit Puradur Vit Vändbar

Blanco Metra 6 S-F är en fantastisk diskbänk som kombinerar styrka, funktionalitet och stil. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, erbjuder denna diskbänk både estetiskt tilltalande utseende och överlägsen prestanda.

Egenskaper

Med en djup på 490.0 mm och en längd på 990.0 mm, ger Blanco Metra 6 S-F tillräckligt med utrymme för att hantera även de största diskningarna. Den är idealisk för kök med en skåpsbredd på minst 600.0 mm. Dess rektangulära form ger en stilren och modern look till ditt kök.

Blanco Metra 6 S-F kommer i en vit färg som passar perfekt till alla typer av köksinredning. Förutom vitt finns den också tillgänglig i svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Du kan välja den färg som passar bäst till din egen stil och smak.

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare och avlopp i stål för att göra diskning och avloppsrensning enklare än någonsin. Den är också vändbar, vilket innebär att den kan monteras på antingen höger eller vänster sida för att passa perfekt i ditt kök.

Kvalitet och hållbarhet

Blanco Metra 6 S-F är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Den är enkel att rengöra och behåller sin vackra glans och färg under lång tid.

Med Blanco Metra 6 S-F får du inte bara en diskbänk av hög kvalitet, utan också en stilren och funktionell design som kommer att förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Ge ditt kök den diskbänk den förtjänar med Blanco Metra 6 S-F Silgranit Puradur Vit Vändbar!

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 6 S F (519115)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
490.0 mm
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Vändbar
Ja
Montering
Infällnad, Planlimning
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: