• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur kaffe vänster, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524011

7 279,00 kr

Spara 15%

6 187,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur diskbänk

Den Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur diskbänken är en elegant och praktisk lösning för ditt kök. Med sin vackra brun färg och rektangulära form kommer den att bli en snygg och funktionell detalj i ditt köksinredning.

Funktioner:

  • Automatisk stoppare

    Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det bekvämt att tömma diskhoen utan att behöva använda en separat propp. Du kan enkelt öppna och stänga stopparen för att kontrollera vattenflödet.

  • Infino-avlutningssystem

    Blanco Zenar XL 6 S har även det innovativa Infino-avlutningssystemet. Detta system gör att ytan på diskhoen och diskbänken smälter samman, vilket ger en elegant och nästan helt överlöpande kant. Detta ger inte bara en estetiskt tilltalande design, utan gör det också enkelt att rengöra och underhålla diskbänken.

  • Silgranit Puradur material

    Denna diskbänk är tillverkad av hållbart silgranit material. Detta material är extremt tåligt och motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme. Det ger en långvarig och pålitlig prestanda, samtidigt som det ger en vacker och elegant estetik till din köksinredning.

Blanco Zenar XL 6 S diskbänk är också utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare för att fullända din köksfunktionalitet. Hål för blandare är standardstorlek och rymmer de flesta vanliga blandare.

Med en längd på 1000 mm och en djup på 510 mm passar denna diskbänk perfekt för de flesta kök. Den kan monteras i ett skåp med en bredd på minst 600 mm. Diskbänken har en enda ho, med en låddjup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera diskning och rengöring av köksredskap och rätter.

Ge ditt kök en uppgradering med Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur diskbänk. Med dess praktiska funktioner och stilrena design kommer den att bli en ovärderlig del av ditt kök för många år framöver.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (524011)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: