• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 8 silgranit puradur tartufo, korek auto.

PRODUKTKOD: 517323

4 850,00 kr

Spara 15%

4 122,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 815.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning:

Blanco Dalago 8 Silgranit Puradur Tartufo är en elegant diskho som kommer att ge din köksinredning en stilig touch. Med sin rektangulära form och eleganta silgranitmaterial blir det en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

Funktioner:

Den här Blanco Dalago 8 diskhon har en djup på 510 mm, vilket ger gott om plats för alla dina diskbehov. Den är tillverkad av Silgranit, ett tåligt och hållbart material som är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme.

Diskhon är utrustad med en auto-korek, vilket innebär att den har en integrerad bottenventil. Detta gör att du inte behöver använda en separat vattenlås och ger en smidigare diskupplevelse.

Blandarfästet är perfekt för dig som vill ha en blandare på diskhon. Det finns ett hål på diskhon för blandaren, vilket gör installationen enkel och bekväm.

Med en längd på 815 mm och en bredd på 517 mm passar denna diskho perfekt i de flesta köksinredningar. Den är också monterad för underlimning eller infällnad, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att välja det bästa sättet att installera diskhon.

Blanco Dalago 8 Silgranit Puradur Tartufo diskhon kan monteras i ett skåp med en bredd på minst 800 mm. Den levereras också med en låddjup på 190 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att enkelt organisera dina diskredskap.

Oavsett om du renoverar ditt kök eller bygger ett nytt, är Blanco Dalago 8 Silgranit Puradur Tartufo diskho det perfekta valet för att kombinera stil och funktionalitet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Dalago 8 (517323)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
815.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: