• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6 s silgranit puradur pearl grey vändbar, automatisk stoppare, droppgaller

PRODUKTKOD: 520548

3 854,00 kr

Spara 15%

3 275,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 6 S Silgranit Puradur Diskbänk - Pearl Grey

En perfekt kombination av stil och funktionalitet

Med Blanco Elon XL 6 S Silgranit Puradur diskbänk kan du ta din kökstil till nästa nivå. Denna vändbara diskbänk är idealisk för alla moderna kök och kommer garanterat att bli ett smakfullt tillskott till ditt hem.

Modernt design i Pearl Grey

Blanco Elon XL 6 S diskbänk har en elegant och modern design i färgen Pearl Grey. Den kommer definitivt att ge ditt kök en sofistikerad och lyxig känsla. Färgen passar perfekt in i olika inredningsstilar, vilket gör att den kan smälta samman sömlöst med dina befintliga köksmöbler och färger.

Vändbar och flexibel

Blanco Elon XL 6 S diskbänk är vändbar, vilket innebär att du kan installera den med avrinningsgallret på höger eller vänster sida, beroende på dina behov och preferenser. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter ditt kökslayout.

Högkvalitativt material

Denna diskbänk är tillverkad av Silgranit Puradur-material, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot stötar, repor och fläckar. Silgranit Puradur ger en tålig yta som är enkel att rengöra och behåller sin färg och glans över tiden. Detta innebär att din Blanco Elon XL 6 S diskbänk kommer att vara i toppskick och se elegant ut år efter år.

Praktiska funktioner

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare och ett droppgaller, vilket gör diskningen till en bekväm och effektiv process. Den automatiska stopparen gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och tömma den när du är klar, medan droppgallret ger dig en plats att lägga ner disken för att torka, utan att riskera att vatten står och samlas på botten av hoen.

Mått och montering

Blanco Elon XL 6 S diskbänk har en längd på 780.0 mm och en djup på 500.0 mm. Den är lämplig för montering genom infällnad eller underlimning, vilket gör att du kan välja den installationsmetod som passar bäst för dina behov och önskemål. Diskbänken kräver en skåpsbredd på minst 600.0 mm för installation.

Med Blanco Elon XL 6 S Silgranit Puradur diskbänk får du en kvalitetsprodukt som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Lägg till den i ditt kök och njut av en praktisk och vacker arbetsyta som kommer att hålla länge.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S (520548)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: