• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 9 e silgranit puradur white corner, auto stopper.

PRODUKTKOD: 514750

6 082,00 kr

Spara 15%

5 169,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 930.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zia 9 E Silgranit Puradur White Corner, Auto Stopp

Den Blanco Zia 9 E är en smidig och stilren hörndiskbänk som är perfekt för att utnyttja hörnutrymmen i köket optimalt. Med sitt eleganta design kommer den lägga till en modern touch i ditt köksinredning. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, erbjuder den enastående hållbarhet och motstånd mot fläckar och repor.

Funktioner:

1. Färg: Du kan välja mellan olika färger för att matcha din köksinredning. Välj bland klassiskt vitt, elegant svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå eller beige för att skapa din egen unika stil.

2. Djup: Med ett djup på 510.0 mm erbjuder denna diskbänk gott om utrymme för att hantera stora diskar och kastruller utan problem.

3. Material: Tillverkad av slitstarkt och hållbart silgranitmaterial, kommer Blanco Zia 9 E att hålla länge och behålla sin skönhet trots daglig användning.

4. Typ: Hörndiskbänkar är perfekta för att utnyttja hörnutrymmen i ditt kök. Med Blanco Zia 9 E får du en praktisk och stilren lösning för att maximera ditt köksutrymme.

5. Längd: Med en längd på 930.0 mm är denna diskbänk tillräckligt rymlig för att rymma även de största diskarna och kastrullerna.

6. Antal hoar: Blanco Zia 9 E har en enda ho, vilket ger tillräckligt med plats för att tvätta och skölja dina kärl.

7. Låddjup: Med ett låddjup på 180.0 mm erbjuder denna diskbänk gott om utrymme för att förvara dina köksredskap och tillbehör.

8. Märke: Denna diskbänk är tillverkad av Blanco, ett välrenommerat märke inom köksutrustning och- inredning.

9. Modellnamn: Blanco Zia 9 E är den exakta modellen som du kan lita på för att ge överlägsen kvalitet och hållbarhet.

10. Hål för blandare: Denna diskbänk har inget förborrat hål för blandare, vilket ger dig möjligheten att själv välja och anpassa blandaren efter dina egna önskemål och behov.

11. Antal hål för blandare: Det finns inga hål för blandare, vilket ger dig friheten att placera blandaren där du vill på diskbänken.

12. Vändbar: Diskbänken är vändbar, vilket innebär att den kan monteras både till vänster och höger för att passa din kökslayout perfekt.

13. Skåpsbredd (min): För att säkerställa att diskbänken passar ordentligt bör du se till att skåpsbredden är minst 900,0 mm.

Med Blanco Zia 9 E Silgranit Puradur White Corner, Auto Stopp, får du en stilren och praktisk hörndiskbänk av högsta kvalitet. Oavsett om du behöver mer arbetsyta eller om du vill maximera utnyttjandet av hörnutrymmet i ditt kök, kommer denna diskbänk att vara en perfekt passform.

Produkt
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 9 E (514758)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
930.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Hål för blandare
Nej
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: