• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii xl 6 s silgranit puradur jasmine reversible, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523505

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III XL 6 S - Diskbänk i Silgranit med innovativa funktioner

Blanco Axia III XL 6 S är en imponerande diskbänk som inte bara erbjuder en praktisk arbetsyta, utan också en rad innovativa funktioner för att göra diskningen enklare och mer effektiv. Tillverkad i högkvalitativt Silgranit-material, är denna diskbänk både tålig och lätt att rengöra.

Högkvalitativt Silgranit-material

Diskbänken är tillverkad i Silgranit, ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Silgranit är också färgbeständigt och behåller sin vackra utseende under lång tid. Med sin sammansättning av 80% naturlig granitsten och 20% högkvalitativ akryl, erbjuder Silgranit en kombination av styrka och estetik.

Reversibel design

Blanco Axia III XL 6 S har en reversibel design, vilket innebär att den kan monteras spegelvänt efter behov. Detta ger dig möjlighet att anpassa diskbänken till din kökslayout och preferenser.

Automatisk stoppventil

En av de unika funktionerna hos Blanco Axia III XL 6 S är den automatiska stoppventilen. Denna funktion gör det möjligt att fylla diskhon med vatten utan att behöva hålla kvar vattenkranen. Dessutom kan du enkelt tömma diskhon genom att trycka på en knapp.

Infino avloppssystem

Diskbänken är också utrustad med Blanco Infino avloppssystem, som ger bättre vattenavrinning och förhindrar eventuell lukt och bakterietillväxt. Infino-systemet är enkelt att rengöra och underhålla, vilket gör det idealiskt för en ordnad och hygienisk diskplats.

Ashlar board

En annan funktion som utmärker Blanco Axia III XL 6 S är den medföljande "ashlar board" (en skärbräda i trä). Denna praktiska tillbehör passar perfekt över diskhon och ger extra arbetsyta för att skära och hacka grönsaker och annat matförberedelsearbete. Ashlar board är även lätt att rengöra och kan hålla din köksbänk fri från repor.

Om du letar efter en diskbänk med exceptionell kvalitet, innovativa funktioner och stilren design, är Blanco Axia III XL 6 S det perfekta valet. Denna diskbänk kommer inte bara att underlätta ditt köksarbete, utan också ge en touch av elegans till ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III XL 6 S (523505)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: