• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lantos 6-if med automatisk propp

PRODUKTKOD: 516676

6 614,00 kr

Spara 15%

5 621,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 593.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 488.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lantos 6-IF med automatisk propp

Den Blanco Lantos 6-IF med automatisk propp är en diskho av hög kvalitet tillverkad i rostfritt stål. Med sin eleganta design och funktionella egenskaper är denna diskho perfekt för allt från vardagligt bruk till professionell användning. Diskhon har en form av en rektangel och kommer i en stilren färg av rostfritt stål.

Funktioner:

Dimensioner: Diskhon har en längd på 593.0 mm och en djup på 488.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att göra disken. Den har också en imponerande låddjup på 160.0 mm, vilket gör att den kan rymma stora tallrikar och kastruller utan problem.

Hål för blandare: Ett hål för blandare är försett i diskhon, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare för att underlätta disken.

Antal hoar: Diskhon har en huvudho samt en mindre ho, vilket ger dig flexibilitet och praktiskt för användning. Du kan använda den mindre hoen för att tvätta grönsaker, skölja bestick eller för att tömma glas.

Montering: Diskhon är designad för infällnad eller planlimning, vilket ger en elegant och sömlös installation. Du kan enkelt integrera diskhon i din köksdesign och få den att smälta in sömlöst.

Automatisk propp: En av de mest praktiska egenskaperna hos denna diskho är dess automatiska propp. Den gör det enkelt att dränera vatten från diskhon och behöver inte manuellt avlägsnas eller sättas tillbaka. Detta sparar tid och ger en smidigare diskupplevelse.

Vändbar: Diskhon är vändbar, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha diskhon på beroende på dina behov och kökslayout. Det ger flexibilitet och anpassning för att passa dina specifika önskemål.

Skåpsbredd: För att installera diskhon behövs ett skåp med en bredd på minst 600.0 mm. Detta säkerställer att diskhon passar perfekt och ger tillräckligt med utrymme för en stabil installation.

Oavsett om du är en professionell kock eller en husägare som vill ha det bästa för ditt kök, kommer Blanco Lantos 6-IF med automatisk propp att ge både stil och funktionalitet till din diskning. Med dess imponerande egenskaper kommer den att göra disken till en trevlig och smidig upplevelse varje gång du använder den.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Lantos 6-IF (516676)
Mått
Längd
593.0 mm
Låddjup
160.0 mm
Djup
488.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: