• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idento 6 s keramisk puraplus vit glans vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 522122

9 612,00 kr

Spara 15%

8 170,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Idento 6 S - Enkel och elegant diskbänk för ditt kök

Blanco Idento 6 S är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Den är tillverkad av högkvalitativ keramik och har en vacker vit glans som kommer att komplettera ditt köksdesign på ett fantastiskt sätt.

Automatisk stoppare för bekväm användning

En av de fantastiska funktionerna hos Blanco Idento 6 S är den automatiska stopparen. Med denna funktion kan du enkelt och bekvämt stoppa och öppna vasken med en enkel tryckning. Detta sparar tid och arbetsinsats och gör din matlagning och diskning mer effektiv.

Vändbar design för anpassning efter dina behov

Diskbänken Blanco Idento 6 S är designad med en vändbar konstruktion, vilket innebär att du kan montera den med hojen på antingen höger eller vänster sida. Detta ger dig flexibilitet att anpassa diskbänken efter din kökslayout och dina personliga preferenser.

Puraplus yta för ökad hållbarhet

Blanco Idento 6 S är utrustad med en Puraplus-yta, vilket ger både en vacker glans och en ökad hållbarhet. Den keramiska Puraplus-beläggningen är reptålig och tålig mot värme och rengöring, vilket gör att din diskbänk kommer att se ut som ny under lång tid.

Infino avloppssystem för smidig vattenavrinning

Med det innovativa Infino-avloppssystemet är det enklare än någonsin att få bort vattnet från diskbänken. Infino-systemet har en modern och minimalistisk design som inte bara ser bra ut, utan också ger en smidig och effektiv vattenavrinning utan att det fastnar matrester eller smuts.

Sammanfattning

Blanco Idento 6 S är en stilfull och funktionell diskbänk som kommer att ge ditt kök en elegant touch. Med sin automatiska stoppare, vändbara design, Puraplus-yta och Infino avloppssystem, är denna diskbänk både bekväm att använda och hållbar. Välj Blanco Idento 6 S för att skapa en köksmiljö som kombinerar stil och funktionalitet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Idento 6 S (522122)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Keramik
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: