• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 5 silgranit puradur grey rock, infino

PRODUKTKOD: 521669

5 446,00 kr

Spara 15%

4 629,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Färg: Grå, Vit
  • Material: Silgranit
  • Hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur Grey Rock, InFino

Färg och material

Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur Grey Rock, InFino är en elegant diskho som är tillverkad i högkvalitativt Silgranit-material. Diskhon har en vacker grå färg som passar väl in i olika köksstilar och ger en modern touch till köket.

Design och funktion

Blanco Pleon 5 har en stilren och minimalistisk design som kommer att förbättra utseendet på ditt kök. Den är utrustad med en praktisk InFino-avloppssystem som gör det enkelt att hålla diskhon ren och fräsch.

Hål för blandare

Blanco Pleon 5 har ett förinstallerat hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare och skapa en komplett diskplats med både praktiskt och stil.

Märke och modellnamn

Denna diskho kommer från det välrenommerade märket Blanco och har modellnamnet Pleon 5 UXI. Blanco är känt för sin högkvalitativa och pålitliga köksutrustning, och Pleon 5 UXI lever upp till dessa förväntningar.

Sammanfattningsvis är Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur Grey Rock, InFino en fantastiskt diskho som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin grå färg och högpresterande material kommer den att förbättra både utseendet och användbarheten i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 5 UXI
Design
Färg
Grå, Vit
Specifikationer
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: