• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 500-if stålram silgranit puradur antracyt, korek auto., infino

PRODUKTKOD: 524108

10 531,00 kr

Spara 15%

8 951,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 543.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 443.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco subline 500-if stålram silgranit puradur antracyt, korek auto., infino

Den Blanco subline 500-if stålram diskhon är en elegant och funktionell lösning för ditt kök. Hinken är tillverkad av högkvalitativt silgranit material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Den eleganta antracitfärgen ger en modern touch till din köksinredning.

Denna modell har en rektangulär form och enkel hinkdesign vilket gör den idealisk för både stora och små kök. Med en djup på 443 mm och längd på 543 mm, erbjuder den tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskbehov.

Blanco subline 500-if stålram diskhon kan enkelt installeras genom infällnad eller planlimning. Den är designad för en skåpsbredd på minst 600 mm, vilket gör den till en mångsidig lösning för olika köksstorlekar.

En av de mest praktiska funktionerna hos denna diskho är att den inte har hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina egna preferenser och behov.

Den levereras med en Blanco korek auto. system, som gör det enkelt att tömma och rengöra hinken. Dessutom har den en infino avrinning, vilket ger en jämn och effektiv vattenflöde för att förhindra vattenstagnation.

Sammanfattningsvis är Blanco subline 500-if stålram silgranit puradur antracyt, korek auto., infino diskho en pålitlig och funktionell lösning för ditt kök. Med sin eleganta design och praktiska funktioner kommer den inte bara att vara en praktisk arbetsyta, utan också en stilfull detalj i din köksinredning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco SUBLINE 500-IF/N PD SF (524108)
Mått
Djup
443.0 mm
Längd
543.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning

16 Produkter från samma kategori: